Att växa med förtroende & engagemang

Under flera år har vi arbetat med det inspirerande företaget Electrolux. Till en början med deras mindre butikskoncept för shop-in-shop, Electrolux Shop, med cirka 80 butiker över hela Sverige, för att 2017 få frågan om att även ta över kontot för Electrolux Home. Något vi såklart blev väldigt glada och stolta över. Det bästa erkännandet du kan få av en kund är ju när du får fler och större uppdrag. Electrolux Home startade 1995, har cirka 50 butiker över hela Sverige liksom en e-handel. Electrolux Home är butikskedjan för hela hemmet. De erbjuder kompletta köks- och förvaringsinredningar, vitvaror för kök och tvättstuga liksom ett brett sortiment av noggrant utvalda kökstillbehör och småelsprodukter för hemmets alla vrår.

LÄS MER

Ett kreativt produktionsmaskineri

Vårt uppdrag för Electrolux handlar om att löpande producera de välkända DR-tidningarna, som når kunder runt om i landet 8 gånger per år. Här ansvarar vi för allt från idé, textframställning och fotograferingar till formgivning och layout. Vi arbetar för att skapa mycket ”sälj” genom tydliga och starka erbjudanden, liksom inspirera och lyfta fram Electrolux Home som den rådgivande inspiratören. Vi tar även fram POS-material för alla butiker, skapar annonser för de centrala kampanjerna i digital media och print och sköter produktionen av löpande lokalannonser till alla butiker spridda över landet.Att får möjlighet att samarbeta både med en central organisation nationellt och med lokala återförsäljare är väldigt givande. Det blir den närhet till marknaden och den direkta responsen på aktiviteterna som vi uppskattar så mycket. Tack Electrolux för förtroendet!

LÄS MER

Vårt samarbete

"Vi arbetar med Think Happy Thoughts för att de alltid har det kreativa och strategiska perspektivet på våra aktiviteter i allt de gör, en lyhördhet och respekt för våra behov och full koll genom alla produktioner."

– Lena Söder, Marketing Activation Manager Electrolux Home

LÄS MER