Är du vår nya arbetskamrat?

Vi söker nästa fantastiska AD-assistent, till oss på Think Happy Thoughts, när vi nu står inför flera nya uppdrag. Vi är Mälardalens gladaste kommunikationsbyrå med intressanta kunder över hela Sverige. Du bör ha några års erfarenhet av arbetet och vana av att arbeta såväl individuellt, med eget ansvar för kund- och leverantörskontakter, som en del av ett team.

Gillar du att lösa kluriga uppdrag med korta deadlines och att, med ett leende lyfta luren och hjälpa kunder? Har du erfarenhet att arbeta efter produktionsplaner och dessutom vara kreativ inom ett ramverk? Då ska du höra av dig till oss med din ansökan innehållande CV, arbetsprover, referenser och personligt brev till jobb@thinkhappythoughts.se så snart som möjligt.

I och med oron inom världsekonomin just nu så kommer vi att ta beslut så ansvarsfullt som möjligt utifrån både den sökandes och företagets perspektiv. Därmed kan processen och kommunikationen ta längre tid än vi annars skulle önska. Hoppas att du som sökande har förståelse för det.

LÄS MER