Internship hösten 2020 - Digital marketing

Vill du ta omkörningsfilen till en karriär som specialist inom digital marknadsföring? Då ska du ansöka till vårt internship program.

THT erbjuder:
  • 6 mån heltids internship på byrån för två personer som väljs ut av byråns digitala team och VD. Start 17 augusti.
  • Fokus på SEM, SMM och e-postmarknadsföring.
  • Upplägget är ett s.k. internship där vi investerar mycket tid i dig som utbildare och handledare, för att du ska kunna arbeta med SEM och SMM direkt efter det att ditt internship avslutas. Vår målsättning är att kunna anställa minst en av de två personer som blir utvalda till vårt program.

LÄS MER

Sökande blir utbildade i digital marknadsföring i tre steg

1

Aug-Sep. Grundutbildning genom ett utbildningspass i veckan på 2-4 h tillsammans med vår expert, kombinerat med enkla uppgifter där du får lära dig att behärska plattformarna och de grundläggande teknikerna.

2

Okt-Nov. Du får jobba tillsammans med våra experter, och till stor del helt självgående, i fiktiva eller riktiga uppdrag inom digital marknadsföring. Parallellt med detta kommer du få lära dig att djupare analysera kunder och marknader, sätta upp kontostrukturer och kampanjer, samt optimeringsarbete av befintliga konton. Detta sker genom löpande handledning och enstaka utbildningstillfällen.

3

Dec-Jan. Du får arbeta tillsammans med de kreativa teamen med befintliga kunder och prospects, och ta fram egna analyser, planer, presentationer och sedan driva och optimera olika konton/kampanjer.

LÄS MER

Vem är du?

Du är troligtvis mellan 18 och 30 år och ser en framtid inom digital marknadsföring. Har du en utbildning inom marknadsföring så är det ett plus, men inget krav. Vi kräver dock att du har ett mycket högt engagemang, och är beredd på en periodvis hög arbetsbelastning och tidspress. Du kommer att arbeta parallellt med kreatörerna på byrån, men ditt kompetensområde kräver en person som tycker det är spännande att analysera siffror i de analysprogram du kommer få lära dig att använda. Du tycker om att skapa struktur och rutiner, för vi räknar med att du kommer bli grym på att bygga upp kampanjstruktur och sedan genomföra kampanjer i olika digitala kanaler.

Ansök omgående. Vi kommer löpande ta in de mest intressanta sökande till intervju, för att meddela resultat senast 10 augusti.

Ansökan skickas till jobb@thinkhappythoughts.se
Frågor besvaras av Emily Öjdemark, VD
emily@thinkhappythoughts.se
Tel: 070-575 56 92

LÄS MER