Vilka vi är

“You just think lovely wonderful thoughts, and they lift you up in the air.”

– Peter Pan, J.M Barrie.

Japp. Det bor en konstnär, romantiker och flumpelle i flera här på byrån. Det är därför det är så kul att jobba med oss, och hos oss. Vi kommer att överraska dig, övertyga dig och överglänsa det du hade förväntat dig av en kommunikationsbyrå från Örebro. Det kan vi lova!

Men det finns också hungriga strateger, vetgiriga analytiker och envisa ”doers” som gör verklighet av de stora idéerna, förvaltar och förfinar dem till perfektion och högsta möjliga effekt och resultat.

Think new. Think brave.

Think brave.

Citattecken

If you focus on results, you will never change. If you focus on change, you will get results.

Jack Dixon
Legendarisk rugbyspelare

För oss är det självklart att bidra till en bättre värld

Som kommunikationsbyrå har vi möjlighet att dela berättelser och historier från samhällets mest utsatta för att sprida kunskap och engagemang. Sedan 2015 har vi stolt stöttat Örebro Stadsmission, samt Intacts Vänner med med varumärkesarbete, webb, kampanjer och mycket mer för att uppmärksamma deras outtröttliga arbete.

Örebro Stadsmission arbetar lokalt i Örebro och möter människor i utsatthet med medkänsla och handlingskraft, och jobbar för att lindra den akuta nöden och förebygga ökad utsatthet. Intacts Vänner stöttar organisationen Intact India som på olika sätt arbetar för barns och flickors rätt till utbildning, samt rätten till ett värdigt liv för barn med olika funktionsvariationer.

csr-man-barn-samhallets-utsatta
Think new. Think brave. * Think new. Think brave. * Think new. Think brave. *
Think new. Think brave. * Think new. Think brave. * Think new. Think brave. *
Think new. Think brave. * Think new. Think brave. * Think new. Think brave. *

Vi börjar med ett mail…

Behöver jag göra massor av förarbete? Hur kommer vi igång? Inga frågor är för små, för stora eller dumma. Skriv till oss så leder vi dig genom hela resan mot nya framgångar.

Ser du inget formulär? Då kan det hända att du har en adblocker aktiverad, stäng av den och prova igen. Annars är du alltid välkommen att ringa till oss på 019-12 52 50.

Think Happy Thoughts AB

Olaigatan 21, SE-703 61

Örebro, Sweden

+46 (0) 19 125 250

info@thinkhappythoughts.se

@thinkht

Integritetspolicy

Insikter och inspiration direkt i din mail. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

info@thinkhappythoughts.se