Vilka vi är

“You just think lovely wonderful thoughts, and they lift you up in the air.”

– Peter Pan, J.M Barrie.

Japp. Det bor en konstnär, romantiker och flumpelle i flera här på byrån. Det är därför det är så kul att jobba med oss, och hos oss. Vi kommer att överraska dig, övertyga dig och överglänsa det du hade förväntat dig av en kommunikationsbyrå från Örebro. Det kan vi lova!

Men det finns också hungriga strateger, vetgiriga analytiker och envisa ”doers” som gör verklighet av de stora idéerna, förvaltar och förfinar dem till perfektion och högsta möjliga effekt och resultat.

Think new. Think brave.

Think brave.

Citattecken

If you focus on results, you will never change. If you focus on change, you will get results.

Jack Dixon
Legendarisk rugbyspelare

Varför så krångligt namn?

Ja, de flesta behöver repetera det några gånger för sig själv i huvudet innan de vågar uttala det, och då är ett av våra syften uppnått – man minns det.

Sedan älskar vi berättelser, eller så kallad storytelling, när varumärket fylls med ett innehåll genom en historia som man gärna vill ta till sig. Namnet är hämtat från sagan om Peter Pan, där Peter berättar för Wendy hur enkelt det är att lära sig flyga; “You just think lovely wonderful thoughts, and they lift you up in the air.”  

Vi vill upprepa den historien tillsammans med våra kunder, och varje dag gå till jobbet med tillförsikten att vi faktiskt kan få varumärken att lyfta till nya höjder – tillsammans. För vi tror att i en positiv miljö föds och frodas de bästa idéerna, och där mår både varumärken, uppdragsgivare och medarbetare bra.

Fyra personer som håller om varandra

Vi ger dig energi & kontroll

Det är inte så lätt som det låter, och det tycks aldrig finnas tillräcklig med tid. Du är inte ensam om att känna så. Vi har sedan 2005 hjälpt över 100 företag med att skapa energi, strategi, plan och struktur för marknadsföringen.

Ben i en blå kon, vi går en extra mil

Think Happy Thoughts i siffror

Cykel med siffrorna 66%

66% cykelfantaster, någon enstaka tågfarare och "i princip ingen" bildåre.

Hjärta av kaffebönor, 75%

75% kaffesörplare, resten tedrickare av finsmakartyp.

1800 illustration

"1800 projekt: Bit av kaka, som engelsmannen sa."

50/50 kvinnor och män

Hälften cyborger? Snarare ena benet i den digitala revolutionen, och andra bland präglade och lackade efterbehandlingar.

Vi börjar med ett mail…

Behöver jag göra massor av förarbete? Hur kommer vi igång? Inga frågor är för små, för stora eller dumma. Skriv till oss så leder vi dig genom hela resan mot nya framgångar.

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Think Happy Thoughts AB

Olaigatan 21, SE-703 61

Örebro, Sweden

+46 (0) 19 125 250

info@thinkhappythoughts.se

@thinkht

Integritetspolicy

Insikter och inspiration direkt i din mail. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

info@thinkhappythoughts.se