TJÄNSTER

På vår kommunikationsbyrå skapar vi tillsammans förutsättningar för växande försäljning och starkare varumärken

Om vi gör som vi alltid har gjort…

…så får vi samma resultat som vi alltid har fått. Du vet att ni inte har råd eller tid att stå stilla i ert sälj- och marknadsföringsarbete. Ni måste röra er framåt för att inte backa. Ni är experter på era produkter och tjänster. Vi är experter på kommunikation och kan vara er nya partner som tar er försäljning mot de nya budgetmålen – and beyond. En kommunikationsbyrå för ökad försäljning och starkare varumärken, helt enkelt!

Google-annonsering, ny grafisk profil, eller hela rasket? 

Vi är en fullservicebyrå som kan vara er outsourcade marknadsavdelning, eller experterna ni anlitar inom ett enskilt område eller projekt där ni saknar tid eller kompetens. Kanske har ni bara kört fast och saknar nya idéer eller energi till att uppnå era uppsatta mål? Det är inte fult att vilja testa oss i ett projekt eller under några månader för att se om vi uppnår era förväntningar.

Citattecken

Vi arbetar med Think Happy Thoughts för att de alltid har det kreativa och strategiska perspektivet på våra aktiviteter i allt de gör, en lyhördhet och respekt för våra behov och full koll genom alla produktioner.

Lena Söder
Marketing Activation Manager
Electrolux Home

Skylt med vita bokstäver

Rätt marknadsåtgärd vid rätt tillfälle

När vi har vårt första möte, kring ett projekt eller med dig som ny uppdragsgivare, så gör vi en snabb analys av era förutsättningar och era målsättningar. Då kan vi oftast i sittande möte ge er rekommendationer om vilka åtgärder som ni bör prioritera för att uppnå era mål med de medel ni har. Därför måste du inte ha en tydlig beskrivning av vilken tjänst ni önskar när du kontaktar oss. Det finns så många konstiga benämningar i vår bransch. Vi hjälps åt att beskriva tjänsten och avgränsa uppdraget tillsammans i en brief.

Marknadsföringsbudget, genomförande och uppföljning

Efter det att vi enats om uppdragsbeskrivningen tillsammans så kan vi ta fram en fast offert, ett budgetestimat eller ett löpande avtal för de tjänster ni önskar. Våra projekt- och produktionsledare sätter samman rätt team för uppdraget, presenterar en realistisk tidsplan och efter ert godkännande så är vi igång.

Vi vet att nästan alla uppdragsgivare har en allt för stor arbetsbörda, och därför bestämmer ni initialt hur mycket ni kan bidra i projektet, och hur vi kan avlasta er.

Vi sätter även upp rutiner för uppföljning av projektet så att du hela tiden har koll på status, nästa steg och rapporter om utfall av kampanjerna.

Macarones i olika färger
Hand som lyfter tallrik med lock

Vi börjar med ett mail…

Behöver jag göra massor av förarbete? Hur kommer vi igång? Inga frågor är för små, för stora eller dumma. Skriv till oss så leder vi dig genom hela resan mot nya framgångar.

Ser du inget formulär? Då kan det hända att du har en adblocker aktiverad, stäng av den och prova igen. Annars är du alltid välkommen att maila oss på info@thinkhappythoughts.se.

Think Happy Thoughts AB

Olaigatan 21, SE-703 61

Örebro, Sweden

+46 (0) 19 125 250

info@thinkhappythoughts.se

@thinkht

Integritetspolicy

Insikter och inspiration direkt i din mail. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

info@thinkhappythoughts.se