KAMPANJ PRODUKTION

Unika kampanjkoncept eller effektiv produktionsfabrik?

Konceptbyrå eller produktionsbyrå?

Vi är stolta över att kunna vara båda delarna. Du bestämmer. Vi anpassar ambitionsnivå och prisbild efter projektets förutsättningar, syfte och mål. På så sätt använder vi era resurser så effektivt som möjligt i alla projekt, och det är därför vi kan agera fullservicebyrå inom marknadsföring för de flesta av våra kunder.
 
Flera av våra kunder, till exempel Electrolux Home och Pool store, använder oss som outsourcad marknadsavdelning, med ett fast årsavtal. Då tar vi helhetsansvar från strategi till produktion och leverans, vilket skapar trygghet, effektivitet och tid att fokusera på andra arbetsuppgifter för sälj- och marknadsansvariga.

Jag vill veta mer om outsourcad marknadavdelning!

Skapa kampanjkoncept

Genom tydliga arbetsprocesser har vi skapat en organisation som förstår när ett projekt kräver byråns samlade kompetens för att hitta nya angreppssätt på ett identifierat kommunikationsproblem.
Uppdragsgivare och kommunikationsbyrå lägger tillsammans tid och resurser på att hitta den bästa lösningen, genom analys, strategi, och taktik. Vilket resulterar i en kommunikationslösning som har kreativ höjd, kvalitet, anpassad för olika medieval, och som är möjlig att utveckla över tid.

"Vi arbetar med Think Happy Thoughts för att de alltid har det kreativa och strategiska perspektivet på våra aktiviteter i allt de gör, en lyhördhet och respekt för våra behov och full koll genom alla produktioner."

Lena Söder
Marketing Activation Manager
Electrolux Home

Produktionsbyrå inom kommunikation

Vi har en vältrimmad produktionsmaskin som kan göra adaptioner av framtagna kommunikationskoncept, eller producera marknadsföringsmaterial för olika media enligt era anvisningar eller guidelines vi tagit fram i en grafisk profil. Uppdragsgivaren kan ha direktkontakt med t.ex. en formgivare och på kort tid ta fram enheter för olika media. Vår produktion kvalitetssäkras av produktionsledare och kreativt ansvariga på byrån.

Exempel på produktioner hos oss på Think Happy Thoughts:

  • Annonser för digitala medier eller print
  • Material för hemsidor eller sociala medier
  • Kataloger, broschyrer, årsredovisningar
  • Direktreklam (DR)
  • Butiksmaterial, Sales promotion
  • Förpackningar
  • E-nyhetsbrev
  • Presentationer, PPT eller Keynote
  • Film, animeringar, radioreklam
  • Mässor, events
Oscar Hellström

Oscar Hellström

Projektledare

070-575 05 39

fornamn@thinkhappythoughts.se

Nyfiken?

Är du intresserad av att veta mer om hur ett samarbete skulle kunna se ut? Hör av dig till Oscar!

Vi börjar med ett mail…

Behöver jag göra massor av förarbete? Hur kommer vi igång? Inga frågor är för små, för stora eller dumma. Skriv till oss så leder vi dig genom hela resan mot nya framgångar.

Ser du inget formulär? Då kan det hända att du har en adblocker aktiverad, stäng av den och prova igen. Annars är du alltid välkommen att ringa till oss på 019-12 52 50.

Think Happy Thoughts AB

Olaigatan 21, SE-703 61

Örebro, Sweden

+46 (0) 19 125 250

info@thinkhappythoughts.se

@thinkht

Integritetspolicy

Insikter och inspiration direkt i din mail. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

info@thinkhappythoughts.se