DIGITAL MARKNADSFÖRING

Får du önskad effekt av din digitala närvaro?

Henry Ford uttryckte sin frustration i sitt välkända citat;
“Half the money I spend on advertising is wasted; the trouble is I don't know which half.”
Marknadsföring som möter rätt målgrupp, med rätt budskap, vid helt rätt tillfälle har varit marknadsförares våta dröm i över 100 år. Men idag är det inte längre en dröm, utan en sanning. För den som är beredd att revidera sin syn på vilken marknadsföring som fungerar och inte fungerar, och ständigt utvecklar sin digitala närvaro. Med oss får du er digitala marknadsföring att lira!

"Vi hade inte tid och kompetensen själva utan lät THT:s experter skapa struktur, tydliga arbetsprocesser, och löpande driva vår digitala marknadsföring, vilket skapat oss helt nya marknader och kundkontakter."

Gregory Khan
Sales Director, Eradur
Fakta: Under 2020 ökade vi trafiken till Eradurs hemsida med 185 % och antalet konverteringar med 160 %.

Digital marknadsföring - var börjar jag?

Vi behöver veta vad ni vill uppnå med er digitala närvaro. Vill ni skapa direkt försäljning via er e-handel, få in offertförfrågningar, eller kontaktuppgifter till heta leads? Vi hjälper er att sätta rätt mål för er digitala marknadsföring (KPI:er), som leder till era affärsmål. Oftast så handlar det om att driva trafik till er hemsida, där besökaren ska ledas fram till köpbeslut. När besökaren gör det vi önskar på sajten så kallas det för konvertering, vilket t.ex. kan vara en order i er e-handel, eller att besökaren fyller i ett kontaktformulär. Vi hjälper er att genom vår analys ta fram en strategi för vilka digitala kanaler som är mest relevanta för er att börja med.

Skylt Think Happy Thoughts = Google Partner

Digital marknadsföring med certifierade experter

Hos oss hittar du certifierade experter som arbetat med digital markandsföring sedan begynnelsen. Det gör att du är i trygga händer, oavsett kanalval eller annonsbudget. Vårt kvitto på det finns i vår certifiering som Google Partners. Det betyder att Google själva har intygat vår expertis inom digital marknadsföring och vi får kontinuerligt de senaste uppdateringarna och därmed branschledande kunskap. Vill du ligga i framkant och få de bästa resultaten ska du därmed välja en kommunikationsbyrå som ingår i Googles partnerprogram, precis som vi på Think Happy Thoughts – det blir också en garant för dig som uppdragsgivare.

Hemsidan och SEO spelar en viktig roll för resultatet i er digitala marknadsföring

Vi gör en analys, eller ”health check” av hur väl er hemsida fungerar för att kunna generera så många konverteringar som möjligt. Analysen kommer ge er siffror som tydligt visar vad som behöver förändras. Vi hjälper er då att utveckla sajten, eller om det krävs, att ta fram en ny sajt. Läs mer om hemsidor

Organisationens hemsida får mer och mer funktionen av en content hub, och utgör navet för all informationsdelning från organisationen. Allt handlar om att optimera sajten för att olika sökmotorer ska ranka den så högt som möjligt, vilket brukar benämnas SEO, vilket gör att den blir synlig i målgruppens sökningar och därmed skapar mycket trafik till er sajt – och därmed driver försäljning. SEO innebär både att man utvecklar sajten tekniskt och innehållsmässigt. Vi ser till att du får rätt förutsättningar att lyckas. Läs mer om SEO

Att driva trafik och digital försäljning

Utan marknadsföring av er hemsida, och ett bra SEO-arbete så påminner den om ett vackert hus på en avlägsen ö. Få kommer att hitta dit, hur snyggt huset än är. Vi behöver berätta om att hemsidan finns, driva trafik till den, och skapa bästa förutsättningarna för försäljning. Det handlar om att leda målgruppen digitalt i handen hela vägen från söket på Google, eller via annonser på sociala medier, till den plats på sajten där de är beredda att konvertera.

Google, Microsoft, Facebook, Instagram eller Linkedin? Vilken kanal ska man välja? 

De största digitala kanalerna når också flest inom din målgrupp, men vi är mest intresserade av att hitta den kanal som ger mest effekt för dina investerade pengar. Man bör inte lägga alla ägg i en korg, utan testa olika kanaler och format, sedan trimma och optimera budget och utförande till de sökord, bilder, annonsrubriker eller brödtexter som målgruppen responderar bäst på. Här krävs en mix av analytiker och kreatörer, som förstår varandra, och de finns hos Think Happy Thoughts.

Varför behöver jag en digital byrå?

 Har du redan testat att sköta er digitala marknadsföring på egen hand så har du redan svaret. I annat fall listar vi några av anledningarna här:

  • Vi säkerställer att annonseringen ger effekt
  • Utbildade specialister håller er i trygga händer
  • 100% budgetkontroll
  • En transparent partner
  • Månatlig rapportering
  • Spara tid till annat
  • Slipp den ”digitala ångesten”
Sara Nydén, Think Happy Thoughts

Sara Nydén

Account Director

070-184 44 19

fornamn.efternamn@tht.se

Nyfiken?

Är du intresserad av att veta mer om digital marknadsföring? Hör av dig till Sara!

Vi börjar med ett mail…

Behöver jag göra massor av förarbete? Hur kommer vi igång? Inga frågor är för små, för stora eller dumma. Skriv till oss så leder vi dig genom hela resan mot nya framgångar.

Ser du inget formulär? Då kan det hända att du har en adblocker aktiverad, stäng av den och prova igen. Annars är du alltid välkommen att maila oss på info@thinkhappythoughts.se.

Think Happy Thoughts AB

Olaigatan 21, SE-703 61

Örebro, Sweden

+46 (0) 19 125 250

info@thinkhappythoughts.se

@thinkht

Integritetspolicy

Insikter och inspiration direkt i din mail. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

info@thinkhappythoughts.se