ANALYS & STRATEGI

Utan spaning, ingen aning!
Med en marknadsanalys slipper du gissa

Det är ingen slump att många militära termer lever kvar inom marknadsföring, för vi utkämpar ett krig om er målgrupps uppmärksamhet. Den som vet mest om sin marknad, sina kunder och konkurrenter, och dessutom har en god förståelse och samsyn inom organisationen om varför man är där man är idag, har bästa förutsättningarna för att segra. Vi hjäler er med just detta i en gedigen marknadsanalys som mynnar ut i en vinnande marknadsstrategi.

En vision utan strategi förblir en illusion

Genom en professionell nulägesanalys av ert varumärke kan vi tillsammans dra relevanta slutsatser, och på dem bygga de marknadsstrategier som krävs för att uppnå era uppsatta mål. Utan strategi kommer visionen och affärsidén bara vara en illusion, och ingen vet i vilken riktning organisationen ska använda all sin energi. Strategierna tydliggör detta, och blir kompassen för allt som sker inom verksamheten både på kort och lång sikt.

Väl inarbetade processer för marknadsstrategier

Vi har under åren hjälpt över hundra företag med att genomföra varumärkesanalyser och sätta upp marknadsstrategier. Under dessa resor, och i kombination med erkända eller nya marknadsföringsteorier, har vi arbetat fram processer för att ett sådant arbete ska bli relevant både för stora och små organisationer. Vi anpassar processen efter de behov och resurser er organisation har just nu, så att det alltid står i relation till den effekt vi önskar uppnå framöver av våra aktiviteter tillsammans.

Citattecken

Strategy is about setting yourself apart from the competition. It’s not a matter of being better at what you do – it’s a matter of being different at what you do.

Michael Porter

Daniel Forneheim

Daniel Forneheim

VD, Strategic director, partner

070-575 21 80

fornamn@thinkhappythoughts.se

Nyfiken?

Är du intresserad av att veta mer om hur du bygger ditt varumärke? Hör av dig till Daniel!

Vi börjar med ett mail…

Behöver jag göra massor av förarbete? Hur kommer vi igång? Inga frågor är för små, för stora eller dumma. Skriv till oss så leder vi dig genom hela resan mot nya framgångar.

Think Happy Thoughts AB

Olaigatan 21, SE-703 61 Örebro, Sweden

+46 (0) 19 125 250

info@thinkhappythoughts.se

@thinkht

Insikter och inspiration direkt i din mail. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

info@thinkhappythoughts.se