DESIGN

Design för unik identitet, och starka varumärken

”Rätt” design skapar bästa förutsättningarna för din kommunikation

Design är ett ord som under åren kommit att innefatta väldigt mycket, och kanske i vissa sammanhang tappat sin tidigare betydelse. För oss innebär design att ta vara på kunskaperna vi samlar på oss om ett varumärkes, en produkts eller tjänsts identitet, dess målgrupp och önskade position, och förmedla det till den tänkta kunden på ett så unikt och tilltalande sätt som möjligt. Design ska inte upplevas lika tilltalande av alla människor. Den ska bara vara rätt för den aktuella målgruppen. 

Brand 360° - vår designprocess

The sky is the limit. I vår designprocess så använder våra kreatörer sin fulla förmåga, sina kunskaper och sina erfarenheter, för att möta målgruppens sinnen med form, färg, ljud, doft, smak, eller interaktivitet. Vi kallar vår designprocess för Brand 360°, vilken vi arbetat fram under flera år, och vidareutvecklar kontinuerligt.

Processen har ett holistiskt perspektiv på design, där designidén blir bärande genom all kommunikation som en starkt lysande röd tråd, och håller samman varumärket i alla kanaler. Genom en unik design skapar vi starkare igenkänning, och likeability till varumärket, vilket förstärker kommunikationen och relationen till målgruppen.

Informationsgrafik för vår designprocess Brand 360°

Design i alla kommunikationskanaler

Vi skapar ramverk för design, så att den starka nya designidentiteten lätt kan förmedlas till alla som arbetar med kommunikation. I grunden ligger den grafiska profilen (graphic guidelines), som ofta utvecklas till en varumärkeshandbok (brand book). Dessa blir riktlinjerna för design av allt från hemsidor, till trycksaker, butiksinredning, bildekorer eller förpackningar.

Filip Leander

Filip Leander

Creative Director

070-575 91 44

fornamn@thinkhappythoughts.se

Nyfiken?

Är du intresserad av att veta mer om Brand 360°? Hör av dig till Filip!

Vi börjar med ett mail…

Behöver jag göra massor av förarbete? Hur kommer vi igång? Inga frågor är för små, för stora eller dumma. Skriv till oss så leder vi dig genom hela resan mot nya framgångar.

Ser du inget formulär? Då kan det hända att du har en adblocker aktiverad, stäng av den och prova igen. Annars är du alltid välkommen att ringa till oss på 019-12 52 50.

Think Happy Thoughts AB

Olaigatan 21, SE-703 61

Örebro, Sweden

+46 (0) 19 125 250

info@thinkhappythoughts.se

@thinkht

Integritetspolicy

Insikter och inspiration direkt i din mail. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

info@thinkhappythoughts.se