Så gör vi

Strategi + Koncept + Datadrivet = $$$

För att lyckas med kommunikation måste man vara både generalist och specialist. Det är viktigt att göra rätt analys så att man kan ta fram vinnande strategier för sin marknadsföring. Det är också viktigt att förstärka sin kommunikation med kreativ höjd i form av design och koncept för att segra. Det visar många studier på. För att sedan få dessa välgrundade strategier och fantastiska kommunikationskoncept att flyga och generera resultat, så behöver man addera stark kampanjdrift, och optimera budgeten i de kanaler som ger bäst resultat. Det här är mammas gata för oss.

Det som gör Think Happy Thoughts unika är att vi både tar det strategiska perspektivet, den kreativa höjden och den datadrivna marknadsföringen till din försäljningsorganisation. Vi ser till att varje investerad marknadskrona ger försäljning och leder till era affärsmål.

Ja. Jag vill veta mer om hur ni kan hjälpa vårt företag!

Vår byråprocess i 4 enkla steg

Illustration av en fyr, Discover-fasen

Discover

Research och analys.
Identifiera behov, nå insikter.
Sätta mål, budget och ramverk.
Gör strategiska vägval.

> Workshop
> Nulägesanalys 
> Strategi

Illustration av glödlampa, Create-fasen

Create

Budskapsbärande idé.
Utveckla koncept & medieval.
Design och ev. utveckling.
Produktion av enheter.

> Presentation
> Feedback & Revidering
> Godkännande

Illustration av pappersflyg, Deliver-fasen

Launch

Intern lansering.
Extern lansering.
Publicera i valda kanaler.
Sätt upp mätpunkter.

> Produktionsplan
> KPI:er 
> Handlingsplan

grow_fas

Grow

Testa och optimera.
Utvärdera resultat jmf med mål.
Stäm av mot Kundresan.
Utveckla långsiktigt.

> Avstämning 
> Rapport 
> Ev. revidering

Två män pekar på en datorskärm och resonerar.

Olika processer inom kommunikation – och ändå samma

Vissa av oss började jobba med marknadsföring för över 25 år sedan, och andra har nyligen tagit sin universitetsexamen. Våra erfarenheter kombinerade med en ständigt lärande organisation har givit upphov till väl genomarbetade processer för allt vi arbetar med på byrån.

Alla processer ser olika ut, beroende på om det handlar om en kommunikationsplattform, webbsajt, content-strategi, naming-process, förpackningsdesign eller kundresa. Men samtliga innehåller våra fyra grundstenar; Discover, Create, Launch och Grow.

Cykelhjälm som ser ut som en hjärna

Insikter från analysen lägger grunden för ett bra resultat.

Reklam och kommunikation är en balansgång mellan att hålla sig till förväntningar och konventioner, och att överraska. Här kommer det vi älskar in – det kreativa idéarbetet. Men saknar du relevanta insikter om målgrupp, marknad eller omvärld riskerar du att sikta fel. Med hjälp av vår process finns alla förutsättningar att nå framgång tillsammans.

Think new. Think brave. * Think new. Think brave. * Think new. Think brave. *
Think new. Think brave. * Think new. Think brave. * Think new. Think brave. *
Think new. Think brave. * Think new. Think brave. * Think new. Think brave. *

Ramar skapar frihet

Med våra modeller, workshops, arbetsprocesser och digitala verktyg så skapar vi både tydliga avgränsningar och möjligheter för kreativ höjd. Processernas olika steg syftar till att avgränsa kommunikationsproblemet, behovet och uppdraget och tydliggöra det för alla inblandade. Då kan vi redan från början vara överens om förutsättningarna för vårt projekt, såsom budget, tidsplan, målgrupp m.m., och effektivare arbeta mot målet tillsammans.
För våra kreatörer ger det en trygg plattform att skapa ifrån, och vi når då nya kreativa höjder, utan att gå utanför budget eller spräcka tidsramarna. Det låter självklart. Men tro oss. Vi vet att väldigt många projekt inom marknadsföring och kommunikation kraschar just p.g.a. avsaknad av detta. Det ska du inte behöva oroa dig för med Think Happy Thoughts.

Think new. Think brave. – Now!

Hand med liten guldboll

Vi börjar med ett mail…

Behöver jag göra massor av förarbete? Hur kommer vi igång? Inga frågor är för små, för stora eller dumma. Skriv till oss så leder vi dig genom hela resan mot nya framgångar.

Ser du inget formulär? Då kan det hända att du har en adblocker aktiverad, stäng av den och prova igen. Annars är du alltid välkommen att ringa till oss på 019-12 52 50.

Think Happy Thoughts AB

Olaigatan 21, SE-703 61

Örebro, Sweden

+46 (0) 19 125 250

info@thinkhappythoughts.se

@thinkht

Integritetspolicy

Insikter och inspiration direkt i din mail. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

info@thinkhappythoughts.se