FÖRPACKNINGSDESIGN

Förpackningsdesign i köpresans ”moment of truth”

I det sista avgörande momentet under kundens köpresa möter de ofta en förpackning. I butiken, webbshopen, varuautomaten, på restaurangen eller eventet. Om vi i det ögonblicket lyckas bättre än våra konkurrenter så har vi slagit dem på mållinjen eller fullföljt en kundresa där vi investerat i kundupplevelsen ända ifrån det att kunden först upplevde ett behov av vår produkt. Oavsett, är det viktigt just där och då att vi skapar en förpackningsdesign som gör att just din produkt blir vald.

Unik och vinnande förpackningsdesign

Uppfyller, eller överträffar, din förpackning kundens förväntningar och svarar på de frågor som hen just i köpögonblicket söker svar på? Har du tagit reda på vilka färger, bilder, materialval och dofter som din kund gillar? Den som vet mest om sin kund och svarar på dennes önskningar har störst möjlighet att vinna nu.
 
Vi arbetar med förpackningar för B2B och B2C, och har väl inarbetade processer för att ta reda på vad som passar bäst för din målgrupp och för att kommunicera just de värden du vill förstärka för dem i köpögonblicket. Under många år har vi arbetat med allt från luftrenare till ölflaskor, och alla har olika förutsättningar gällande regelverk, möjligheter och begränsningar.


Design av läkemedelsförpackningar

Vi har erfarenhet av att arbeta med de tuffaste regelverken, t.ex. de som gäller läkemedelsförpackningar. Flera av oss på byrån är utbildande av LIF (De forskande läkemedelsföretagen) kring regelverken som just gäller marknadsföring av läkemedel, och då även hur man designar läkemedelsförpackningar. Vi har arbetat med både receptbelagda och icke receptbelagda läkemedel under många år med stor framgång, så du är i trygga händer om du ska lansera ett nytt läkemedel på den nordiska marknaden.

Jannica Bonnerstig

Jannica Bonnerstig

Art Director

073-447 66 74

fornamn@thinkhappythoughts.se

Nyfiken?

Är du intresserad av att veta mer om förpackningar? Hör av dig till Jannica!

Vi börjar med ett mail…

Behöver jag göra massor av förarbete? Hur kommer vi igång? Inga frågor är för små, för stora eller dumma. Skriv till oss så leder vi dig genom hela resan mot nya framgångar.

Ser du inget formulär? Då kan det hända att du har en adblocker aktiverad, stäng av den och prova igen. Annars är du alltid välkommen att maila oss på info@thinkhappythoughts.se.

Think Happy Thoughts AB

Olaigatan 21, SE-703 61

Örebro, Sweden

+46 (0) 19 125 250

info@thinkhappythoughts.se

@thinkht

Integritetspolicy

Insikter och inspiration direkt i din mail. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

info@thinkhappythoughts.se