SEO

Sökmotoroptimering - vi hjälper dig synas och ranka högt i organiska sökresultat

SEO (Search Engine Optimization) innebär att aktivt arbeta med hemsidan för att Google och andra sökmotorer ska hitta till er sida och ranka den högt i sökresultatet. Sökmotorernas viktigast uppgift är att skapa värde till de som söker. Det betyder att de hela tiden behöver premiera de sajter som lyckas bäst med att skapa relevant innehåll för den som söker på ett visst sökord eller en fras.

Ju mer relevant (rätt) trafik som dras till din sajt, desto relevantare anser sökmotorn att sajten är, och kommer ranka den ännu högre. Därför är SEO ett ständigt förbättringsarbete som kräver både kompetens och tålamod. Men det lönar sig.

Jobba med On page eller off page SEO?

Arbetet med SEO handlar både om att tekniskt optimera sajten, att har rätt struktur, benämningar, taggningar etc, samt att innehållet i text och bild är tillräckligt bra. Därför inkluderar arbetet både våra tekniska experter och våra kreativa skapare av innehåll.

Arbetsprocess för sökmotoroptimering med Think Happy Thoughts

  • Sökordsanalys. Vi ser gör här en analys av den trafik ni idag har till sajten, och den vi önskar få. Tar reda på vilka sökord de använder sig av och som ger bäst effekt.
  • Webbanalys. Här går vi igenom sajten, och med hjälp av olika analysverktyg tar vi fram rapporter på om sajten är byggd på ett optimalt sätt för att rankas högt av Google, och rekommendationer för vad på sajten som bör förbättras. Vi testar bild-SEO, taggar, länkar, URL:er, script etc.
  • SEO-copy. Vi går igenom rubriksättning och rubrikstruktur, samt redigerar texterna så att de följer de regler som krävs för SEO. Man testar keywords och ordlängd, CTA:er m.m.
  • Rapportering och uppföljning. Efter en överenskommen rapporteringsrutin följer vi upp arbetet tillsammans med er löpande.
Sofia Bergenlid

Sofia Bergenlid

Account Director

070-595 23 63

fornamn.efternamn@tht.se

Nyfiken?

Är du intresserad av att veta mer om SEO? Hör av dig till Sofia!

Vi börjar med ett mail…

Behöver jag göra massor av förarbete? Hur kommer vi igång? Inga frågor är för små, för stora eller dumma. Skriv till oss så leder vi dig genom hela resan mot nya framgångar.

Ser du inget formulär? Då kan det hända att du har en adblocker aktiverad, stäng av den och prova igen. Annars är du alltid välkommen att ringa till oss på 019-12 52 50.

Think Happy Thoughts AB

Olaigatan 21, SE-703 61

Örebro, Sweden

+46 (0) 19 125 250

info@thinkhappythoughts.se

@thinkht

Integritetspolicy

Insikter och inspiration direkt i din mail. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

info@thinkhappythoughts.se