Welcome Home

I detta case

Design
Produktion
Butiksmaterial

ELECTROLUX HOME

Tack för utökat förtroende Electrolux!

Utmaning
Det hela började med att vi sedan några år tillbaka arbetar med Electrolux Shop och det samarbetet resulterade i att vi fick ökat förtroende i form av Electrolux Home, som finns i större städer runt om i Sverige. Electrolux Home utmanade oss första gången 2017 och vi har sedan dess byggt ett kreativt, löpande produktionssamarbete tillsammans. Utmaningen ligger i att hålla en inspirerande och hög nivå på den DR-produktion som 8 gånger om året når kunder över Sverige. Vårt ansvar består av idéarbete, texter, fotografering, formgivning och layout. Behovet att skapa säljdrivande material genom tydliga budskap, inspirera och professionellt lyfta fram varumärket är sådant som vi möter upp.

Lösning
Med stabil årsplanering i grunden bistår vi vår uppdragsgivare med att nå sina mål i ett nära samarbete. En kreativitet som tar avstamp ur ett strategiskt tankesätt ger oss en målgruppsanpassad och modern finish som direkt syns i försäljningen varje gång vårt arbete når mottagarna.

Resultat
Samarbetet med Electrolux Home, där uppdragsgivaren har gett oss ett mycket stort mandat, fungerar med oss som outsourcad marknadsavdelning. Vi är tillsammans ett team där arbetsgruppen från oss besitter kompetens inom idé, design, copy, digitala kanaler med mera och där uppdragsgivaren tryggt kan vara fokuserad på att leda och implementera kedjans marknadsföring efter de uppsatta strategierna.

Kökskatalog för Electrolux Home
Citattecken

Vi arbetar med Think Happy Thoughts för att de alltid har det kreativa och strategiska perspektivet på våra aktiviteter i allt de gör, en lyhördhet och respekt för våra behov och full koll genom alla produktioner.

Lena Söder
Marketing Activation Manager
Electrolux Home

Poster för Electrolux Home

Kökskatalog för Home:s private brand Sentens

Kökskatalog för Electrolux Home
Stortavla för Electrolux Home

Adaption av konceptet "Make it last"

Förvaringskatalog för Sentens, Electrolux Home
Objektbroschyr för Electrolux Home
Skylt för Sentens kök, Electrolux Home

Think Happy Thoughts AB

Olaigatan 21, SE-703 61

Örebro, Sweden

+46 (0) 19 125 250

info@thinkhappythoughts.se

@thinkht

Integritetspolicy

Insikter och inspiration direkt i din mail. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

info@thinkhappythoughts.se