Låt oss göra en analys av er digitala marknadsföring - så får du högre ROI

Hur tar jag då nästa steg inom digital marknadsföring? Eller hur börjar jag? Och hur får jag ut mest för pengarna? Det är frågor som många ställer sig. Börja med att gräva där du står och se över ditt nuläge. Vi på Think Happy Thoughts hjälper dig med en nulägesanlays som ger dig svar på vad som fungerar av det ni redan gör idag och vad som skulle kunna ge bättre effekt om ni genomför aktiviteterna på ett annat sätt.

Man med stor pusselbit, workshop, varumärkesplattform
Hand som håller upp pekfingret

Analys

Vi gör en analys av ert marknadsföringsarbete på befintliga digitala plattformar. Vi kommer att se över er webb, sökmotorannonsering (SEM), SoMe-annonsering, SEO, content-arbete etc.

Analysresultat & rekommendationer

Vi sammanställer sedan resultat av analysen i en rapport som vi går igenom med er, och presenterar rekommendationer till åtgärder för ökad effekt av era investeringar i kanalerna.

Hand som håller upp två fingrar
Hand som håller upp tre fingrar

Implementering

Ni väljer sedan om du önskar hjälp av oss för att genomföra rekommendationerna, och får då en offert av oss för detta. Ni kan också välja att göra det på egen han eller med en annan byrå, om ni mot förmodan inte får förtroende för oss. 

Uppföljning

Vi arbetar sedan löpande med att trimma det kreativa innehållet i kampanjerna, och den tekniska uppsättningen på plattformarna. Tillsammans med oss får ni sedan månadsvis uppföljning av arbetet i alla kanaler där du får 100% koll på resultat och budget. 

Hand som håller upp fyra fingrar

Vi börjar med ett mail…

Behöver jag göra massor av förarbete? Hur kommer vi igång? Inga frågor är för små, för stora eller dumma. Skriv till oss så leder vi dig genom hela resan mot nya framgångar.

Ser du inget formulär? Då kan det hända att du har en adblocker aktiverad, stäng av den och prova igen. Annars är du alltid välkommen att maila oss på info@thinkhappythoughts.se.

info@thinkhappythoughts.se