AD

Vi söker en AD till hösten med några års erfarenhet av det yttersta ansvaret för idé och form på en reklambyrå, inhousebyrå, digitalbyrå, magasin eller liknande. Du ska kunna vara helt självgående efter en skriftlig brief eller ett kundmöte, och leverera kompletta kommunikationskoncept, grafiska profiler, trycksaker, POS, etc. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler och UX så är det en mycket stor fördel.

Vi söker en person som kan omvandla sina egna eller andras fantastiska idéer till genomförbara kampanjer, genom att på snyggaste och bästa sätt kunna presentera arbetsgruppens konceptuella lösning för kunden. Du brinner för nyskapande design, men sätter alltid syftet med kundens uppdrag i första rummet. Vi skapar stark kommunikation som ger försäljning, konvertering, eller upplyser slutkunden om nya möjligheter eller behov. Till vardags arbetar du hos oss i olika arbetsgrupper för internationella, nationella eller regionala kunder, och måste därför ha lätt för att arbeta i grupp och omvandla andras idéer till genomslagskraftiga kommuniktiva bärare som gärna sträcker sig förbi uppsatta mål.

Är du intresserad och känner dig hemma i beskrivningen ovan så skicka din ansökan senast 23/8 till emily@thinkhappythoughts.se, och bifoga gärna länk till några arbetsprover du är stolt över. Märk mailet med ”Art director”. Har du frågor så ring vår VD Emily på 070-575 56 92

LÄS MER

AD-assistent

Vi växer med våra kunder och behöver ytterligare hjälp med form, layout och original. Du har full koll på Indesign, Illustrator och Photoshop, och vet hur man förvaltar ett koncept från en AD till annonser och trycksaker färdiga för tryck. Du klarar av högt tempo med snabba briefer utan att slarva med detaljerna eller missa en deadline. Du har troligen någon eftergymnasial utbildning inom formgivning och design. Har du även andra kunskaper inom t.ex. foto, illustration eller digitala medier så vill vi såklart veta om det också.

Är du intresserad och känner dig hemma i beskrivningen ovan så skicka din ansökan senast 23/8 till emily@thinkhappythoughts.se, och bifoga gärna länk till några arbetsprover du är stolt över. Märk mailet med ”AD-assistent”. Har du frågor så ring vår VD Emily på 070-575 56 92

LÄS MER