Förändringarna inom detaljhandeln går nästan snabbare än tanken

Målgruppernas köpbeteenden kan förändras över en natt. Produktutvecklingen inom många branscher går så snabbt att inte ens produktchefen hinner hänga med i svängarna, och än mindre slutkunden. Mediautbudet uppdateras med nya möjligheter varje vecka och målgruppens mediakonsumtion med det. Hänger du och din organisation med i svängarna? Matchar er kommunikation målgruppens förväntningar och de ständigt förändrade förutsättningarna? Se till att ni syns på rätt sätt, rätt plats och vid rätt tillfälle.

LÄS MER

Retailstrategi

Vi på Think Happy Thoughts hjälper er att ta fram, eller fylla igen luckorna i, en retailstrategi. Med våra inarbetade verktyg och processer tillsammans med era kompetenser och erfarenheter bygger vi en strategisk plattform för er externa och interna kommunikation. Som fullservicebyrå ser vi till att ta höjd för alla tänkbara kommunikationskanaler och framtida scenarios.

För flera av våra uppdragsgivare fungerar vi som en outsourcad marknadsavdelning med ett helt team av kompetenser med influenser från många olika branscher, i stället för att ha en överarbetad marknadsassistent. För andra är vi ett strategiskt bollplank som även är en löpande produktionsfabrik för stort och smått i kampanjer och lanseringar.

LÄS MER

Vi tar hand om dig

Vårt retail-team är sammansatt av ett gäng strateger, kreatörer, projekt- och produktionsledare med lång erfarenhet av detaljhandel och kommunikation inom internationella och nationella säljorganisationer.

LÄS MER
image

Låt oss ses

Träffa en av våra strateger för att ta reda på mer om hur det är att arbeta tillsammans med oss.

Daniel Forneheim
Varumärkesstrateg, partner
070-575 21 80

Emily Öjdemark
VD, partner
070-575 56 92

LÄS MER