I detta case

Motion id
Studiofilm
Webbdesign
UX

Koncept
Contentplan

BK TECH

Join the green switch movement

Utmaning 
BKtech Group AB är ett småländskt företag inom bioenergilösningar som främst riktar sig till svensk industri och energibolag. Deras bioenergianläggningar och energileveransavtal gör det möjligt för verksamheter att konvertera från fossila bränslen till fossilfri bioenergi.

BKtech ville stärka tydligheten i sitt budskap och sitt affärserbjudande, samt bli mer tillgängliga för fler industrier och verksamheter. De såg ett behov av att få fler att förstå fördelen med bioenergi och ta en ny position som ledande bioenergileverantörer, med målet att öka både offertförfrågningar och antalet kunder med energileveransavtal.

Lösning 
Vi på THT skapade ett helt nytt kommunikationskoncept och presenterade ”Join the green switch movement”. Med konceptet ville vi få fler verksamheter, industrier och företag att känna en delaktighet, och att alla är med i den klimatsmarta förflyttning som krävs för en bättre miljö och hälsosammare näringsliv. Konceptet förstärks med ett nytt grafiskt manér, som tillsammans med en ny hemsida, contentplan för sociala medier och Marketing Automation gör att BKtech tar ett stort steg framåt i sin nya kommunikativa resa.  

Resultat 
Det nya konceptet rullades ut hösten 2022 och vi är både stolta och glada över att få vara en del av arbetet framåt inom bioenergi och energikonvertering. Vi ser fram emot att sprida mer kunskap om bioenergianläggningar och energikonvertering tillsammans med BKtech, och alla de fördelar som kommer med att lämna fossila bränslen bakom sig.

Think Happy Thoughts AB

Olaigatan 21, SE-703 61

Örebro, Sweden

+46 (0) 19 125 250

info@thinkhappythoughts.se

@thinkht

Integritetspolicy

Insikter och inspiration direkt i din mail. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

info@thinkhappythoughts.se