I detta case

Varumärkesplattform
Visuell identitet

Växande Kvinnersta

Utmaning
Många förknippar Kvinnersta med gymnasieskolan för bland annat naturbruk. När undervisningen förändrades gavs möjligheten för Örebroporten att ställa om för att ge fler verksamheter möjligheten att växa tillsammans med området genom att skapa attraktiva lokaler och miljöer för uthyrning. Idag finns här en samling aktörer med morgondagens hållbara tankar och idéer.

Lösning
Örebroporten ville presentera Kvinnersta från ett nytt perspektiv med nya kärnvärden för att nå rätt målgrupper. Området består av så mycket mer än gymnasieskolan och här finns stor potential för olika typer av verksamheter. För att kunna skapa rätt uttryck i relevanta kanaler krävdes ett grundligt arbete. Närheten till stadens puls och naturen runt knuten var exempelvis ett tydligt budskap i såväl text som bild och form. Så även områdets mångsidighet och nya möjligheter för företagande. Så föddes huvudbudskapet Växande Kvinnersta.

Exempel på road banners, Växande Kvinnersta
Folder, Växande Kvinnersta

Närheten mellan stad och natur.

Logotypen visar på närheten mellan stad och natur samtidigt som den runda formen anspelar på en cirkulär affärsmodell och ekonomi där hållbarhet är i fokus.

Cirkeln representerar även ett nav inom det gröna området likväl som en mittpunkt som binder samman aktörerna i området.

Logo-animation, Växande Kvinnersta
ÖBPO0099_Kvinnersta_mockupInstagram-1

15

möten kopplade till annonseringen

10 233

unika klick till webbsidan

831 273

annonsexponeringar

Guidelines för Växande Kvinnersta
Med en stark färgpalett blir varumärket levande och får en egen personlighet som över tid blir synonymt med Växande Kvinnersta.
Nyckelringar med mönster, Växande Kvinnersta
ÖBPO0099_Kvinnersta_instagramStory-1
ÖBPO0099_Kvinnersta_mockupTshirtmale1

Think Happy Thoughts AB

Olaigatan 21, SE-703 61

Örebro, Sweden

+46 (0) 19 125 250

info@thinkhappythoughts.se

@thinkht

Integritetspolicy

Insikter och inspiration direkt i din mail. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

info@thinkhappythoughts.se