VARUMÄRKESSTRATEGI

Springer ni runt och släcker bränder eller har ni en långsiktig varumärkesstrategi?

Är ni i begrepp att lansera ett nytt varumärke på marknaden? Kanske vet ni redan med er att ni behöver finna ett namn till ett företag, produkt, tjänst eller kanske en hel kategori av produkter? Eller har vi under arbetet med er varumärkesplattform funnit att ert befintliga varumärke inte synkar med värderingarna hos målgruppen, eller med den nya position ni vill uppnå på marknaden? Då behöver vi se över er varumärkesstrategi.

"Think Happy Thoughts har genom en tydlig process med involvering av flertalet av våra medarbetare hjälpt oss att ta fram en professionell marknadsplan för vår komplexa verksamhet, och gjort den till ett levande dokument genom att löpande utvärdera och uppdatera den vartefter förutsättningarna förändrats på marknaden."

Helena Vincent
Marknads- och kommunikationsansvarig
Medborgarskolan

Naming - ta fram ett nytt varumärke

Att ta fram ett namn - så kallad naming, för ett nytt varumärke är inte, och bör inte vara, gjort i en handvändning. Man bygger inte företagets framtid och en varumärkesstrategi en fredagskväll efter ett par glas vin med sina kollegor. Det finns väl utarbetade processer för hur man bör tänka för att sätta rätt namn på ett företag, en produkt eller tjänst, och och erfarenheter att ta hänsyn till för att inte måla in varumärket i ett hörn.

Daniel Forneheim

Daniel Forneheim

VD, Strategic director, partner

070-575 21 80

fornamn@thinkhappythoughts.se

Nyfiken?

Är du intresserad av att veta mer om hur du bygger ditt varumärke? Hör av dig till Daniel!

Vi börjar med ett mail…

Behöver jag göra massor av förarbete? Hur kommer vi igång? Inga frågor är för små, för stora eller dumma. Skriv till oss så leder vi dig genom hela resan mot nya framgångar.

Ser du inget formulär? Då kan det hända att du har en adblocker aktiverad, stäng av den och prova igen. Annars är du alltid välkommen att maila oss på info@thinkhappythoughts.se.

Think Happy Thoughts AB

Olaigatan 21, SE-703 61

Örebro, Sweden

+46 (0) 19 125 250

info@thinkhappythoughts.se

@thinkht

Integritetspolicy

Insikter och inspiration direkt i din mail. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

info@thinkhappythoughts.se