KAMPANJ

Dags att höja ambitionsnivån för era kampanjer? 

Få kampanjer som presterar genom professionella planer och genomföranden

Har du fått i uppgift att sköta den viktigaste lanseringskampanjen i företagets historia, eller att ta fram ytterligare en i raden av säljkampanjer som säljarna förväntar sig med mer eller mindre entusiasm? Eller ska du kanske göra en lokalanpassning av en global kampanj till den nordiska marknaden?
 
Vi vet vad som krävs för att en kampanj inte bara ska bli okej eller ännu värre, helt misslyckad. En väl genomarbetad strategi och plan för aktiviteterna, med tydligt mål, syfte och stor tonvikt vid en ordentlig implementering via säljkanalerna är förutsättningen för en professionellt genomförd kampanj.
Den kreativa lösningen är en av byggstenarna för att lyckas. Vår ambition är att varje ny kampanj ska överträffa den föregående. Låt oss sikta förbi stjärnorna så kommer vi att genomföra många succékampanjer tillsammans.

Arbetsprocess för kampanjproduktion

 Genom dessa steg hjälper vi er att skapa en stark kampanj i alla försäljningsled:

  • Kampanjmöte. Uppstart med er där vi går igenom erbjudandet, målsättningarna, målgruppen, guidelines, tidsplan och övriga förutsättningar för kampanjen.
  • Informationsinhämtning och analys. Vi gör en research av er marknad, hur konkurrenterna kommunicerar, och hur ni kommunicerat i tidigare kampanjer.
  • Webbanalys. Våra digitala markandsföringsexperter går igenom era digitala plattformar och analysverktyg, för att ta vara på data från målgruppen och se över möjligheterna att använda plattformarna i kampanjen.
  • Kampanjkoncept. Vi presenterar ett förslag på hur vi på bästa sätt kan föra fram ert budskap, och vilka kanaler ni bör använda för att få bäst effekt och uppnå de uppsatta målen.
  • Budget. Vi går igenom den rekommenderade kampanjbudgeten, och diskuterar om den ska vara fast eller dynamiskt anpassad till försäljningsresultaten eller andra typer av konverteringar.
  • Produktion. Arbetsgruppen på byrån producerar alla överenskomna kampanjenheter och sätter upp kampanjstrukturer och konton i aktuella kanaler. Allt korrekturläses och godkännes av er innan lansering.
  • Implementering. Du får en presentation av kampanjdelarna och hela planen att använda för interninformation och implementering i säljkår, hos återförsäljare eller partners.
  • Genomförande. Vi hjälper er att lansera och genomföra kampanjens alla delar i samarbete med er organisation. Digitala kampanjdelar som kan trimmas under hela kampanjen optimeras löpande under kampanjperioden.
  • Uppföljning. Efter kampanjen ses vi på ett uppföljningsmöte där vi presenterar resultaten av digitala kampanjdelar, och går igenom hur väl vi tillsammans med säljorganisationen uppfyllde målsättningarna för kampanjen.
Oscar Hellström

Oscar Hellström

Projektledare

070-575 05 39

fornamn@thinkhappythoughts.se

Nyfiken?

Är du intresserad av att veta mer om kampanjer? Hör av dig till Oscar!

Vi börjar med ett mail…

Behöver jag göra massor av förarbete? Hur kommer vi igång? Inga frågor är för små, för stora eller dumma. Skriv till oss så leder vi dig genom hela resan mot nya framgångar.

Ser du inget formulär? Då kan det hända att du har en adblocker aktiverad, stäng av den och prova igen. Annars är du alltid välkommen att maila oss på info@thinkhappythoughts.se.

Think Happy Thoughts AB

Olaigatan 21, SE-703 61

Örebro, Sweden

+46 (0) 19 125 250

info@thinkhappythoughts.se

@thinkht

Integritetspolicy

Insikter och inspiration direkt i din mail. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

info@thinkhappythoughts.se